Huttendorp Hoorn: Voor de jeugd van Hoorn!

Algemene voorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden Huttendorp Hoorn

Doelgroep
Huttendorp Hoorn is bedoeld voor Hoornse (basisschool)kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Maximaal 800 kinderen kunnen meedoen aan Huttendorp Hoorn. Als de maximale deelnemers aantal zijn bereikt, wordt er een wachtlijst instelt, de organisatie bepaald hoeveel kinderen er op de wachtlijst geplaatst kunnen worden.

Leiding
Jongeren die zich willen aanmelden als leiding tijdens Huttendorp Hoorn moeten minimaal 14 jaar en maximaal 25 jaar oud zijn.

Inschrijven en betalen
U kunt op twee manieren inschrijven en betalen:

  1. digitaal, via website www.huttendorphoorn.nl
  2. ook is het mogelijk om met de cultuur strippenkaart te betalen. dit kan tijdens kantooruren in Wijcentra de Grote Waal, Kersenboogerd, Huesmolen en De Zaagtand

De prijs per deelnemend kind bedraagt €27,50.

Annuleren
Wanneer u uw deelname aan Huttendorp Hoorn wilt annuleren, kan dit kosteloos tot uiterlijk vier weken vóór de startdatum. Hierna is de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd. Wel is het mogelijk een vervangende deelnemer aan te melden. Een annulering dient schriftelijk of via de mail huttendorp@netwerkhoorn.nl bij de administratie van het Huttendorp Hoorn ingediend te worden.

Wijzigingen gegevens
Mochten uw persoonlijke gegevens tussentijds wijzigen, zoals uw telefoonnummer of adres, dan verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk door te geven aan de administratie van het Huttendorp Hoorn via huttendorp@netwerkhoorn.nl.

Algemene voorwaarden Huttendorp Hoorn

Eigen risico
Deelname aan Huttendorp Hoorn is geheel op eigen risico.

Veiligheid
Als uw kind wil huttenbouwen, zorg dan voor dichte schoenen. Sandalen, croccs en slippers zijn te gevaarlijk op het terrein. Tip: voor extra veiligheid zijn er speciale zooltjes beschikbaar: http://veiligevoeten.nl/

Aansprakelijkheid
De organisatie van Huttendorp Hoorn (Stichting Netwerk) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van deelnemers voor, tijdens of na de activiteiten.

Beeldmateriaal
Bij inschrijving zijn ouders akkoord gegaan met het maken van foto's en videobeelden van hun kind(eren) gedurende de Huttendorp week. De foto's worden door Stichting Netwerk uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van promotieactiviteiten van Stichting Netwerk in de komende 2 jaar via de gedrukte pers, gedrukt reclamemateriaal, Facebook, Instagram, Youtube, de website van Huttendorp en de website van Stichting Netwerk.

Schade Huttendorp Hoorn

Indien deelnemers schade toebrengen aan eigendommen van Stichting Netwerk (Huttendorp Hoorn) of mensen/organisaties die door Stichting Netwerk worden ingezet dan zal de stichting de schade verhalen op de veroorzaker van deze schade of zijn/haar ouders/verzorgers.

Overige voorwaarden
De overige algemene voorwaarden van Stichting Netwerk zijn van toepassing. Deze zijn te vinden op www.netwerkhoorn.nl

Sponsoren