Huttendorp Hoorn: Voor de jeugd van Hoorn!

Vrijwilligers

Dit is voor de leiding tussen de 14 en 25 jaar.

De inschrijving voor nieuwe vrijwilligers is geweest. We hebben meer dan voldoende vrijwilligers voor Huttendorp Hoorn 2020.

Vrijwilliger zijn bij het Huttendorp is niet zo maar iets, het is een ervaring die je neemt voor de rest van je leven. Je leert nieuwe mensen kennen, het is gezellig, je ontdekt nieuwe kwaliteiten van jezelf of deze kun je verder uitbreiden. Al met al is dit typisch iets voor op je bucketlist.

Er zijn veel oud kinderen die nu doorstomen als leiding. We organiseren ook door het jaar heen veel leuke activiteiten voor de leiding zoals een re√ľnie en een bonte avond tijdens het huttendorp. Er is een huttendorp leiding facebook pagina die veel wordt gebruikt door alle leiding. Ook vragen wij huttendorp leiding om ons te helpen met activiteiten zoals club Festo, Speeldag nl, de vakantie spelen enz.

Vrijwilligers werk bij het huttendorp is leuk en een super ervaring.


Voor de ouders.
Naast het begeleiden van de kinderen door onze jonge vrijwilligers, zijn we altijd op zoek naar ouders die een aantal klussen met ons willen uitvoeren.

Op donderdagavond en vrijdagmorgen moet er heel veel in korte tijd gebeuren op het huttendorp terrein graag komen we in contact met goede sjouw ouders, voor het weghalen van tenten, het opruimen van de hutten enz.

Als u daarbij wilt helpen horen we dat graag. U kunt zicht aanmelden vanaf mei via de site.

Sponsoren